Leírás és Paraméterek
A Passalacqua története 1948-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi vállalkozásként indult, mindössze egy 5 kg-os pörkölővel. Az évek során folyamatosan fejlődött, és ma már Casavatore városában, egy 5000 négyzetméteres üzemben működik, 3460 kg/órás gyártókapacitással. A nápolyi kávékultúra hagyományait tiszteletben tartva a Passalacqua a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik. A családi irányítás harmadik generációja továbbra is elkötelezett a minőség és a kézműves hagyományok megőrzése mellett.
A Cremador az egyik legnépszerűbb Passalacqua keverék, amely 70% arabica és 30% robusta kávébabból készül. Testes és harmonikus ízvilágát finom malátás jegyek és sűrű, mogyoróbarna crema egészítik ki. A dél-olasz pörkölési stílusnak köszönhetően karakteres, mégis kiegyensúlyozott kávéélményt nyújt.
Sokoldalúságának köszönhetően cappuccino, latte macchiato vagy schümli kávé alapjaként is kiváló, de reggeli mellé fogyasztva vagy eszpresszóként elkészítve is remek választás. Különösen jól működik teljesen automata kávégépekben, ahol az őrlési beállítások és a víz hőmérséklete tovább hangsúlyozhatják gazdag aromáit.
Bio | nem |
Koffeinmentes | nem |
Espresso | igen |
Fairtrade | nem |
Ízesített | nem |
Pörkölés | közepes |
Savasság | ![]() |
Single Origin | nem |
Származási hely | Olaszország |
Lungo | igen |
Összetétel | Arabica 70%, Robusta 30% |
Testesség | |
Krémesség | |
Koffein tartalom | |
Kávéfőző használata esetén | |
Különösen alkalmas eszpresszóhoz | |
cappuccino vagy Latte Macchiato készítéséhez tökéletes | |
Személyes ajánlás | |
Eltarthatóság | 24 hónap |