Leírás és Paraméterek
A kávé a perui Cajamarcában található San Ignacio és Jaen termelői csoporttól származik. Találkozz néhányukkal itt! Carlos Vasquez Olano virágzó kávéfarmmal rendelkezik, amely a régió gazdag, vulkanikus talajából hasznot húz. A fenntartható mezőgazdaság és a minőségi kávégyártás iránti elkötelezettsége a kávé kiváló ízében tükröződik, amelyet a kávé szerelmesei világszerte szeretnek! Az Eudosia Puelles büszke arra a magasított farmra, amely jellegzetes ízű kávébabot termel. Innovatív gazdálkodási technikái és a fenntarthatóságra való összpontosítása felvirágoztatta gazdaságát, ami munkalehetőségekhez és a helyi fejlődéshez is hozzájárul. Jenri Willian Garcia gazdaságát a hagyományos és a modern módszerekre összpontosítva irányítja, biztosítva a kiváló minőségű kávé előállítását. Farma festői fekvése és aprólékos termesztési technikái miatt kávéja keresett a különleges kávépiacokon. David Núñez kávészedőként kezdte útját, és egészen mostanáig a Finca El Cafetal büszke tulajdonosa lett. Elkötelezettsége révén a farm különleges kávé előállítására nőtt, ami jelentősen javította családja megélhetését. David ma feleségével, Bettyvel együtt egy jól szervezett farmot vezet, amely a gondos feldolgozás és az innovatív szárítási technikák révén a minőségre összpontosít.
Koffeinmentes | nem |
Ízesített | nem |
Származási hely | El Salvador |