Leírás és Paraméterek
A Finca Bányai estében az kávégyümölcsöket hántolást követően, a saját gyümölcslevében 40 órán keresztül „Mermelada” eljárással fermentálták. A folyamat végén tiszta forrásvízzel átmosták és emelt afrikai ágyakon 28 napig szárították. Az eredmény egy csokis-karamellás, nagyon minimális rebarbarás, édes testes kávé
Bio | nem |
Koffeinmentes | nem |
Espresso | igen |
Fairtrade | nem |
Feldolgozás | Mermelade Ferment |
Ízesített | nem |
Pörkölés | világos |
Régió | Costa Rica Lourdes |
Savasság | |
Single Origin | igen |
Tengerszint feletti magasság | 1450 – 1550 m |
Termelő | Bányai László |
Tömeg | 250 |
Változat | Caturra/Catuai |
Származási hely | Costa Rica |
Lungo | igen |
Hasonló termékek
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!