Leírás és Paraméterek
Csészeprofil
Cseresznyeparadicsom / Mandula / Karamell
Eszpresszóhoz és filterhez ajánlott
Az édes virágos aromától az érett cseresznye és a friss áfonya vibrálásáig minden korty a komplexitás új rétegét tárja fel, amelyet kiegyensúlyozott citrusos sav egészít ki.
A Bwenda tulajdonosa, Bernard Uwitije Dél-Ruandában, a Nyamagabe kerületben született és nőtt fel. Egy olyan régióból származott, ahol a kávé domináns növény volt, és először lépett be a hagyományos házilag feldolgozott kávé kereskedelembe.
Amikor azonban megismerte a szélesebb körben feldolgozott kávé hozzáadott értékét, elhatározta, hogy megfelelő és fenntartható üzletet hoz létre a kávéágazatban. Ezt az elhatározást követve építette fel 2016-ban első nedves malmát szülővárosa közelében.
Az első évben megtanulta a nedves malom sikeres működésének minden részletét, a következő szezonban pedig egy második mosóállomást épített, mire elsajátította a nagy mennyiségek feldolgozását a minőség romlása nélkül.
Espresso | nem |
Pörkölés | világos |
Savasság | |
Single Origin | nem |